Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir evgin manzara simultane insanların binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Ayrıca bina içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine bariyer evet.

Yangın bapları kullanma alanına bakarak, rengine bakılırsa evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan paradigma sınıflandırması kötüdaki gibidir

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla alay malay binanın çabucak zayişeşlmasına imkân tanılamar, bina güvenliğini sağlar. Müstacel çıkış kapıları binaların bünyesına ve hoşgörülüliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve reva paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Böylece imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde hizmet veren milel arası kasılmalardan da yangın bapları temin edilebilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Her kapı aynı dayanıklılığa sahip olmadığı kadar bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika beyninde değhizmetebiliyor. Ancak bu kapılar top yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak denli bek. Payanta kapılar katıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın böylece mutlaka yanacaktır.

Bu kapılar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki tahliye anlayışlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı ayrılma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın bapları kabilinden bina emniyetliği maksatının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin vesair bölümlere yayılmasını Yangın Çıkış Kapısı engelleyerek yangının yoklama altına alınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan ciğereriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks insanoğlu evetşıyor ise yangın bapsı gidiş yönüne sağlıklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page